Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 60 minutit
8 portsjoni kohta
Koostisained |
|
24 näkileiba | |
KILUMÄÄRE: | |
100 g vürtsikilufileed | |
150 g maitserohelisega toorjuustu | |
120 g hapukoort | |
1 sl sidrunimahla | |
MUNAVÕI: | |
3 keedetud muna | |
2 sl pehmet võid | |
2 sl majoneesi | |
TOORJUUSTUKREEM: | |
150 g maitserohelisega toorjuustu | |
100 g hapukoort | |
KAUNISTAMISEKS: | |
värsket tüümiani | |
1 muna | |
vürtsikilufileed |
Võileivatort Vabariigi aastapäevaks
Kilumäärde valmistamiseks haki kilufileed peeneks, sega toorjuustu ja hapukoorega, maitsesta sidrunimahlaga.
Munavõi valmistamiseks haki munad kahvliga peeneks, sega või ja majoneesiga.
Lao serveerimisalusele 6 näkileiba. Määri peale pool kilumääret. Lao peale 6 näkileiba, seejärel kata munavõiga. Kata taas näkileibadega, määri peale ülejäänud kilumääre ja kata taas näkileibadega. Sega kokku toorjuustukreem ja kata tort pealt ja servadest kreemiga. Kata tort kilega ja tõsta vähemalt 6 tunniks kuni üleöö külmkappi.
Kaunista tüümiani okste, muna ja vürtsikilufileedega.
Munavõi valmistamiseks haki munad kahvliga peeneks, sega või ja majoneesiga.
Lao serveerimisalusele 6 näkileiba. Määri peale pool kilumääret. Lao peale 6 näkileiba, seejärel kata munavõiga. Kata taas näkileibadega, määri peale ülejäänud kilumääre ja kata taas näkileibadega. Sega kokku toorjuustukreem ja kata tort pealt ja servadest kreemiga. Kata tort kilega ja tõsta vähemalt 6 tunniks kuni üleöö külmkappi.
Kaunista tüümiani okste, muna ja vürtsikilufileedega.