Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 60 minutit|
8 portsjoni kohta
Koostisained |
|
| 24 näkileiba | |
| KILUMÄÄRE: | |
| 100 g vürtsikilufileed | |
| 150 g maitserohelisega toorjuustu | |
| 120 g hapukoort | |
| 1 sl sidrunimahla | |
| MUNAVÕI: | |
| 3 keedetud muna | |
| 2 sl pehmet võid | |
| 2 sl majoneesi | |
| TOORJUUSTUKREEM: | |
| 150 g maitserohelisega toorjuustu | |
| 100 g hapukoort | |
| KAUNISTAMISEKS: | |
| värsket tüümiani | |
| 1 muna | |
| vürtsikilufileed |
Võileivatort Vabariigi aastapäevaks
Kilumäärde valmistamiseks haki kilufileed peeneks, sega toorjuustu ja hapukoorega, maitsesta sidrunimahlaga.
Munavõi valmistamiseks haki munad kahvliga peeneks, sega või ja majoneesiga.
Lao serveerimisalusele 6 näkileiba. Määri peale pool kilumääret. Lao peale 6 näkileiba, seejärel kata munavõiga. Kata taas näkileibadega, määri peale ülejäänud kilumääre ja kata taas näkileibadega. Sega kokku toorjuustukreem ja kata tort pealt ja servadest kreemiga. Kata tort kilega ja tõsta vähemalt 6 tunniks kuni üleöö külmkappi.
Kaunista tüümiani okste, muna ja vürtsikilufileedega.
Munavõi valmistamiseks haki munad kahvliga peeneks, sega või ja majoneesiga.
Lao serveerimisalusele 6 näkileiba. Määri peale pool kilumääret. Lao peale 6 näkileiba, seejärel kata munavõiga. Kata taas näkileibadega, määri peale ülejäänud kilumääre ja kata taas näkileibadega. Sega kokku toorjuustukreem ja kata tort pealt ja servadest kreemiga. Kata tort kilega ja tõsta vähemalt 6 tunniks kuni üleöö külmkappi.
Kaunista tüümiani okste, muna ja vürtsikilufileedega.