Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
ettevalmistus 15min + küpsetamine 30min
2 portsjoni kohta
Koostisained |
|
Krõbe kana: | |
2 kanafileed | |
1 muna | |
1 dl riivitud juustu Synnove Itaallane | |
1 dl (panko) riivsaia | |
Soola musta pipart | |
Musta pipart | |
1 tl suitsutatud paprikapulbrit | |
Veidi oliivõli | |
Juustune orzo: | |
1 sibul | |
2 küüslauguküünt | |
200 g orzo pastat | |
0,5 dl kanapuljongit | |
1 dl riivjuustu | |
100 ml rõõska koort | |
Soola | |
Musta pipart | |
Värsket peterselli | |
Praadimiseks õli |
Krõbe kana orzoga
Klopi kausis lahti muna. Teises kausis sega riivsai, riivitud juust, sool, pipar ja paprikapulber. Kasta kanafilee esmalt munasse, seejärel riivsaiasegusse, et kanafilee oleks üleni paneeringuga kaetud. Tõsta kanafileed ahjuplaadile, nirista peale veidi oliivõli.
Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.
Orzo jaoks haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil veidi õli, hauta sibulat paar minutit, seejärel lisa küüslauk ja lase veidi haududa. Lisa orzo, kuumuta kuni orzo muutub klaasjaks.
Vala peale kuum kanapuljong, lase keeda 10 minutit kuni vedelik on imendunud ja orzo al dente.
Sega hulka riivitud juust ja rõõsk koor.
Maitsesta soola ja pipraga ja hakitud peterselliga.
Serveeri koos krõbeda kanaga.
Head isu!
Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.
Orzo jaoks haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil veidi õli, hauta sibulat paar minutit, seejärel lisa küüslauk ja lase veidi haududa. Lisa orzo, kuumuta kuni orzo muutub klaasjaks.
Vala peale kuum kanapuljong, lase keeda 10 minutit kuni vedelik on imendunud ja orzo al dente.
Sega hulka riivitud juust ja rõõsk koor.
Maitsesta soola ja pipraga ja hakitud peterselliga.
Serveeri koos krõbeda kanaga.
Head isu!