Vali kategooria

Raskustase:

Lihtne

4 portsjoni kohta

Koostisained

300 gspagette
150 gsuitsupeekonit
1 tkküüslauguküüs
2 tkmunakollast
75 gParmesani juust Parmigiano Reggiano 150g
riivitud muskaatpähklit
musta pipart

Pasta Carbonara

Pane spagetid soolasesse vette keema. Samal ajal pane tükeldatud peekon ja küüslauk külmale kuivale pannile ja prae kuni peekon on krõbe. Klopi munakollased lahti, sega 2/3 riivitud juustuga. Maitsesta riivitud muskaatpähkli ja lisa julgelt musta pipart. Kurna pasta, kuid jäta alles kulbitäis pastakeeduvett. Kalla spagetid peekoni hulka, lisa munakollase-juustusega ja pastakeeduvesi. Sega kiiresti läbi ja serveeri kohe. Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com