Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
Valmistamine 20 min, ahjus 40 min
2 portsjoni kohta
Koostisained |
|
2 paprikat | |
1 sibul | |
1 küüslauguküüs | |
8 sl keedetud riisi | |
2-3 sl konservmaisi | |
1 sl väikseid konservube (nt musti ube) | |
1 sl hakitud peterselli | |
150 g kitsepiima kreemjuustu | |
Soola | |
Musta pipart | |
75 g juustu Synnove Itaallane | |
Praadimiseks õli |
Täidetud paprikad
Parajalt toitev ja mõnusalt vahemerehõnguline
Lõika paprikad pooleks, puhasta seemnetest. Aseta paprikad ahjuvormi. Haki sibul ja küüslauk, kuumuta pannil õlis mõni minut. Tõsta kaussi keedetud riis, sibul, küüslauk, mais ja oad, 1 sl hakitud peterselli. Sega hulka kreemjuust ja veidi riivjuustu, maitsesta segu soola ja pipraga. Täida paprikad seguga. Puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.