Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 60 minutit
6 portsjoni kohta
Koostisained |
|
Kastme jaoks: | |
500 g | veisehakkliha |
---|---|
2 tk | suurt sibulat |
2 tk | suurt küünt küüslauku |
2 purki | purustatud tomateid |
3 tl | tomatipastat |
1 tl | tšillihelbeid |
1 tl | suhkrut |
3 tl | laimimahla |
* | soola-pipart |
Vahele-peale: | |
1 purk | konservmaisi |
1 purk | konservube |
100 g | Pizzariiv Synnove 200g |
100 g | Pecorino Romano juust 200g |
Mehhiko lasanje
Kastme valmistamiseks pruunista hakkliha, lisa hakitud sibul ja küüslauk, maitsesta ohtra soola pipraga. Lisa tšillihelbed, tomatipasta ja purustatud tomatid ning hauta tasasel tulel 20 minutit. Maitsesta suhkru ja laimimahlaga, vajadusel lisa soola.
Samal ajal loputa mais ja oad ning nõruta. Riivi Pecorino Romano juust.
Laota ümmarguse vormi põhja tortillad nii, et põhi oleks kaetud - ca 3 tortillat. Tõsta peale kolmandik lihakastmest, kolmandik maisist-ubadest ning veerand juustusegust. Lao järgmised 2 kihti, nii et viimaseks kihiks jääks lihakaste, mais, oad ja ülejäänud pool juustust. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit, kuni juust on kuldne.
Autor: Kätrin Maidla
k2trinkokkab.blogspot.com