Vali kategooria

Raskustase:

Keskmine

Valmistamise Aeg:

ettevalmistus 30 minutit, ahjus 30 minutit

4 portsjoni kohta

Koostisained

2 keskmist suvikõrvitsat
300g delikatess kanahakkliha
1 muna
100g riivjuustu Pizzariiv Synnove 200g
soola
Tomatikaste:
2spl õli
1 küüslauguküüs
400g purustatud tomateid
1 spl suhkrut
1/2 tl soola
musta pipart
1 tl kuivatatud oreganot

Suvikõrvitsa rullvorm

Kõigepealt valmista tomatikaste. Selleks kuumuta potis veidi õli, lisa purustatud küüslauk ja hauta madalal kuumusel paar minutit. Lisa kõik ülejäänud ained. Lase vaiksel tulel podiseda 20 minutit.

Samal ajal lõika suvikõrvitsatest terava noa või mandoliiniga õhukesed pikiviilud. Laota küpsetuspaberilehele ja raputa peale veidi soola. Jäta seisma.

Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista hakkliha. Lisa peeneks hakitud sibul ja hauta 5 minutit. Lase hakklihasegul veidi jahtuda, seejärel sega hulka toorjuust, lahtiklopitud muna ja riivjuust. Maitse ja vajadusel lisa soola.

Vala ahjuvormi põhja tomatikaste. Pühi suvikõrvitsaviilud köögipaberiga soolast puhtaks. Tõsta igale suvikõrvitsaviilule lusikatäis täidist ja keera rulli. Aseta rullid ahjuvormi, tomatikastme sisse. Raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpsta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni juust on sulanud. 

Mõnusat nautimist!