Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
200 g | pastat |
---|---|
500 g | lõhefileed |
2 dl | rõõska koort |
3 sl | tomatipastat |
soola,pipart | |
3 viilu | saia |
75 g | {[product:84]} |
75 g | Pikantne juust 100g |
Koorene ahjupasta lõhe ja pikantse juustuga
Keeda pasta soolases vees veidi vähem kui al dente (pasta küpseb ahjus edasi), kurna. Eemalda lõhefileelt luud ja nahk. Tükelda kala kuubikuteks. Laota lõhetükid ahjuvormi põhjale. Vala peale keedetud pasta. Kastmeks sega rõõsk koor tomatipastaga, maitsesta soola-pipraga. Vala kooresegu makaronide peale. Tükelda sai ja laota peale. Tõsta peale toorjuustu tükikesi, viimaks puista vorm üle tükeldatud pikantse juustuga. Küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit. Enne serveerimist lase veidi jahtuda.
Autor: Liisi Laanemäe