Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit|
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
| 1 suvikõrvits | |
| 2 tomatit | |
| 200 g | Nature&Moi vegan võilevakate, klassikaline 200g |
|---|---|
| peotäis värskeid beebispinati või basiilikulehti | |
| oliivõli | |
| musta pipart | |
| meresoolahelbeid | |
Tomati-suvikõrvitsavorm vegan juustuga
Lõika suvikõrvits ja tomat õhukesteks viiludeks ning lao vaheldumisi ahjuvormi. Lõika juustuviilud neljaks, torka tomati- ja suvikõrvitsaviilude vahele. Viimasena torka viilude vahele spinati- või basiilikulehed. Nirista peale oliivõli, maitsesta musta pipra ja meresoolahelvestega. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit. Serveeri kohe.