Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
ca 500 ml | naati |
---|---|
300g | risoto riisi |
1 | sibul |
1 dl | kuiva valget veini |
1 l | köögiviljapuljongit |
150g | Kreemjuust kitsepiimast 150g |
soola-pipart | |
poole sidruni mahl |
Risoto naadi ja kitsejuustuga
Loputa naat voolava vee all. Vala peale kuum vesi, lase veidi seista ja kurna. Haki peeneks.
Haki sibul ja hauta väheses õlis klaasjaks. Lisa pestud riis, kuumuta mõni minut. Lisa valge vein ja kuumuta aurustumiseni. Lisa kulbitäie kaupa kuuma puljongit, lastes iga kord puljongil imenduda. Sega korralikult.
Kui riis on peaaegu al dente, lisa peeneks hakitud naat ja sega hulka kreemjuust. Maitsesta soola, musta pipraga ja veidikese sidrunimahlaga. Lase 5 minutit kaane all seista. Serveeri.
Autor: Liisi Laanemäe