Raskustase:
KergeValmistamise Aeg:
kuni 35 minutit + 30 minutit külmas|
6 portsjoni kohta
Koostisained |
|
| MUNARULL: | |
| 4 | muna |
|---|---|
| 1 dl | nisujahu |
| 4 dl | piima |
| 150 g | Parmesani juust Parmigiano Reggiano 150g |
| 0,5 tl | soola |
| musta pipart | |
| TÄIDIS: | |
| 100 g | külmsuitsu lõhet |
| 300 g | Toorjuust maitserohelisega 150g |
Munarull lõhetäidisega
Munarull lõhetäidisega valmista nii:
Vahusta munad kohevaks. Lisa jahu, piim, riivitud Parmigiano Reggiano juust ning maitsesta soola ja pipraga. Vala munasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Kummuta munarull küpsetuspaberiga kaetud lauale. Lase veidi jahtuda. Haki lõhe ja sega toorjuustuga. Määri toorjuust munarullile, keera laiemast servast rulli. Tõsta 30 minutiks külmkappi.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com.ee/