Vali kategooria

Raskustase:

Kerge

Valmistamise Aeg:

kuni 35 minutit + 30 minutit külmas

6 portsjoni kohta

Koostisained

MUNARULL:
4muna
1 dlnisujahu
4 dlpiima
150 gParmesani juust Parmigiano Reggiano 150g
0,5 tlsoola
musta pipart
TÄIDIS:
100 gkülmsuitsu lõhet
300 gToorjuust maitserohelisega 150g

Munarull lõhetäidisega



Munarull lõhetäidisega valmista nii: 
Vahusta munad kohevaks. Lisa jahu, piim, riivitud Parmigiano Reggiano juust ning maitsesta soola ja pipraga. Vala munasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Kummuta munarull küpsetuspaberiga kaetud lauale. Lase veidi jahtuda. Haki lõhe ja sega toorjuustuga. Määri toorjuust munarullile, keera laiemast servast rulli. Tõsta 30 minutiks külmkappi. 

Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com.ee/